Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem je naka moznost aby z 1 PC jeden hral hru a druhej si poustel film?

Ondřeji,
až tě budu citovat, použiji citaci, ale vzal jsem jen část do svého textu. :-)

Co se týče rozlišení jsou dva monitory vedle sebe i na jedné grafice v rámci rozlišení nezávislé a tedy na jednom monitoru můžeš mít 1024*768 a na druhém 1440*900 a nebo jeden mít na šířku a druhý na výšku ...

Co se týče toho, o co ti tu neustále jde nemám to teď jak vyzkoušet a tedy se nebudu přít, ale věřím, že po dvaceti letech v IT bych to z toho počítače taky vyždímal i za cenu další grafiky a přepsání ovladačů. Ale z volné chvíle se do toho asi 2x pouštět nebudu. Třeba až budu mít takovou zakázku dám ti vědět.
Ale jak tady bylo psáno, opravdu je dnes spoustu možností, nepočítaje těch které teprve přijdou. Netýká se prosím možností, které jsou dostupné a tedy to, že skoro celý svět je odkázán na W7 a tvářit se jak je z jejich provozu nadšený :-)

Tím bych tuto polemiku uzavřel, aby jsme zbytečně neodbočovali, stejně tak si myslím že řešení tu je již popsáno. V rámci zadavatele dotazu to chápu, že asi další věc hrají peníze, ale v rámci proveditelnosti i údržby je lepší opravdu další PC.......

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny