Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows7 a pár dotazů ohledně kompatibility HW a SW

Přemýšlím o instalaci Windows7, ale mám pár otázek co se týče jeho funkčnosti s mojím hardwarem a zda pojedou programy které používám. Potřeboval bych tedy poradit od někoho kdo má s tímto systémem už praktické zkušenosti. Moje PC: Procesor Intel Core2Duo E6400 2133 MHz, 2 GB RAM, základní deska Gigabyte GA-965P-DS3, GPU ATI Radeon 1950Pro 256 MB.

1. První otázka je tedy na grafickou kartu ATI Radeon 1950Pro jestli bude bez problémů fungovat i s Aerem na Windows7. V tomto případě jsem se dozvěděl, že karta bude bez problémů fungovat, ale musím prý použít ovladače z Visty protože ATI ovladače pro Windows7 nevydala. Čili můj dotaz zní: Je to skutečně tak? Nebudu pociťovat nějaká omezení s touto grafikou při práci ve Win7?

2. V PC mám TV tuner AverTV Hybrid + FM PCI a na ten jsem na stránkách výrobce také nenašel ovladače pro Win7, proto se chci zeptat jestli také budou fungovat ovladače z Visty případně jak jinak to rozchodit?

3. A Poslední dotaz budu směrovat na kompatibilitu softwaru s Win7. Jde mi o to, že mám legálně zakoupené licence na Nero 7 a Kaspersky Internet Security 7 a tento software bych rád používal i nadále, čili bude tento software funkční na Windows7?

Za každou radu budu velmi rád. Předem díky.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny