Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaké máte osobní zkušenosti s Velociraptorem?

Ahoj, už jsem se téměř odhodlal ke koupi 74GB Velociraptora na systém a programy. Ještě by mne zajímaly osobní zkušenosti (a nechci odkazy na google, chci to od uživatelů poradny), zvláště pak hlučnost a rozdíl mezi běžným diskem a velociraptorem (nyní mám na systém i data WD2500AAKS) tj rychlost bootování, načítání programů atp.

Díky všem zůčastněným za odpovědi.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Já bych se ještě vrátil k těm Velociraptorům. Před rokem jsem si pomohl ke 150GB a nemůžu si ho vyna… nový
TarasBulba 03.12.2009 09:50
TarasBulba
Jj, ta poslení věta je dost zásadní. Stejně bych při mé spotřebě místa včil bral Kingston V+, vlezl… poslední
Fuente 03.12.2009 09:57
Fuente

Já bych se ještě vrátil k těm Velociraptorům. Před rokem jsem si pomohl ke 150GB a nemůžu si ho vynachválit. Hlučnost se oproti předchůdcům (Raptor) výrazně snížila, dokonce bych řekl, že je tišší než běžné 7200ot disky a hlavně se skoro nehřeje. PC mi opravdu znatelně zesvižnil, odezvy jsou skvělé i když nějaká výrazná procenta na benchmarcích bys asi nenašel. Bohužel, ta cena je pořád příšerná a myslím, že třeba ta 74GB verze je dneska skoro neprodejná.
Vypisuji to proto, že 64GB považuji dnes i na systémový disk za naprosté minimum. To oživení u SSD tam i oproti Velociraptoru samozřejmě je, ale ve chvíli, kdy všechna data taháš z běžného HDD, je kouzlo rychle pryč.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru