Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jak dostat do upravené html stránky obrázky

V html se orientuju jen velmi málo (nebo spíš skoro vůbec). Nicméně jsem si stáhnul zajímavý program na překládání internetových stránek (OmegaT), který umožňuje velmi intuitivní překlad určité stránky do cizího jazyka při zachování původního html formátování.

Funguje to poměrně jednoduše. Nejprve si danou stránku uložím a pak ji načtu do toho programu. Pak postupně překládám jednotlivé segmenty stránky např. z angličtiny do češtiny. Výsledky jsou velmi dobré, objevil se však malý zádrhel: výsledná stránka vypadá stejně jako původní, až na to, že v ní chybí obrázky. Pokud byste se někdo byl ochotný obtěžovat s tím, jak to vypadá, tak tady je ilustrativní ukázka:

http://www.sdeluje.cz/blog/ftp/deogratias/preklad_ v_omegat.htm

(Je to spíš ilustrativní, nedával jsem si na tom moc záležet...). Nevím si s tím moc rady. Stránku překládám tak, že si nejprve danou webovou stránku uložím. Zkoušel jsem ukládat v Mozille i IE a každý nabízí trochu odlišné možnosti ukládání webové stránky, Mozilla např. ukládá obrázky do zvláštní složky. Ať jsem to zkoušel jakkoliv, tak ve výsledném přeloženém souboru obrázky buď nebyly, nebo tam nebyly všechny a byly rozházené.

Poradíte prosím někdo, jak tam ty obrázky dostat, aby byly na správných původních místech?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny