Předmět Autor Datum
Co bys chtěl slyšet? Prostě obyčejnej telefon, akorát má dotykovej displej. Ten se výborně hodí na i…
Prasak 09.12.2009 18:37
Prasak
A na hry a hudbu jak je vykonove ? Ja to mam tez kvoly internetu aj i.
Jackie 09.12.2009 18:46
Jackie
To nevím, já si koupil trochu jinej model - KU990 Viewty. Na něm mi internet jede výborně, Operu min… poslední
Prasak 09.12.2009 18:59
Prasak

Co bys chtěl slyšet? Prostě obyčejnej telefon, akorát má dotykovej displej. Ten se výborně hodí na internet v mobilu, např. Opera mini dotykový displeje podporuje.
Někdo dotykový displeje nesnáší, někdo je miluje. Já si na to nemůžu stěžovat, kupoval jsem dotykáč kvůli internetu. Tento model měl myslím jeden maník u nás v práci, nijak si na něj nestěžoval, naopak byl s ním spokojenej.

To nevím, já si koupil trochu jinej model - KU990 Viewty. Na něm mi internet jede výborně, Operu mini mám prakticky pořád puštěnou na pozadí, snad tak jednou za týden ji vypnu a zase zapnu, jinak nepozoruji problémy se zahlcením paměti, nebo zpomalení. Java hry taky nemají problém. Avšak tento model patřil v době svýho vydání do jiné třídy a cenové kategorie.
Tady si můžeš ten můj s tvým favoritem srovnat:
http://www.mobilmania.cz/default.aspx?catalog=1&ca tcomp=1&section=21&itemlist=8074%2c8391
Na výkon Javy jsou na tom podobně, displej je zřejmě stejnej (jsem spokojen). Ale na přehrávání filmů je KU990 lepší, umí přehrát i DivX, ale zase nemá ekvalizér na hudbu. Pokud tě zajímá jen hlavně internet, tak určitě neprohloupíš, dotykovej displej je na to perfektní, navigace na stránce je mnohem rychlejší, navíc se to na poměrně velké ploše dobře čte.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru