Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ovladače z Visty na Win 7 ze stejného PC

Hojte. Mám PC, s kterým přišly i ovladače. Vše je krásně na recovery partition/recovery dvdckach (spesl, 4, co to vytvori) ale jiz zakomponovane v recovery, takze ne samostatne instalovatelne/stahnutelne. Ovladace vsak jdou sehnat jen obecne, aby neco malo jaks taks fungovalo. Mam Vistu, co je orig s PC, ale nyni jsem si nainstaloval W7 RC, pozdeji prejdu na oem. Jde mi o to, zda je nejaka moznost spustit na PC scan, aby si to vytahalo a nainstalovalo vsechny ovladace z visty a dalo do W7. Dík.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To je nějaký noname počítač, jehož výrobce nemá internetové stránky?
Kurt 10.12.2009 17:52
Kurt
na strankach jsou jen ryze zakladni na GPU, ctecky, atp. Ale treba takovy prijemny OSD menu nwm kde…
Dragokazov 10.12.2009 17:55
Dragokazov
Aha, ale to si pletete utility s ovladači. Opravdu nám nechcete prozradit model a výrobce toho stroj…
Kurt 10.12.2009 18:01
Kurt
Ahoj, od začiatku mám tento počítač a ako vyšiel Windows 7, tak idem na Win-sedmičke. Všetko funguje… poslední
mirecdca 30.04.2011 17:18
mirecdca

na strankach jsou jen ryze zakladni na GPU, ctecky, atp. Ale treba takovy prijemny OSD menu nwm kde stahnout, pak komplet podporu klavesnice, pac zrovna takovy na prvni pohled 2 zbytecny tlacitka, pouzivam. Dale nastaveni jasu LCD, to taky nefunguje, tak to nejak potrebuju ziskat z Visty, protoze to na stahnuti nikde neni...

Ahoj, od začiatku mám tento počítač a ako vyšiel Windows 7, tak idem na Win-sedmičke. Všetko funguje ako má, na stránke výrobcu sú všetky ovládače. Vistu som dal preč, sformátoval som disk a je to. Funguje O.K. Len ovládače na kartu TV nemajú, poslal som im ich a aj tak ich nedali na stránku. Stiahol som ich úplne niekde inde. Ahoj.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru