Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak levně vytvořit wifi ve velkém historickém objektu?

Omyl...
Ak nastane situacia rusenia vo vyhradenych licencnych pasmach, napr. letecka navigacia, tak to pridu merat a velmi skoro.
To uz som zazil, este ked sa robili bezdratove mikrofony na FM-CCIR pasme.
V inom pripade je to otazka tepleho bonzu, tak ako u kamarata, ktory udajne rusil komunikaciu na bezlicencom KV pasme vo vzdialenosti 200km.
Prisli mu to pani z radiokomunikacii zmerat az domov ci neprekracuje povoleny vykon alebo nepouziva ine nepovolene zariadenia.

Skreslenie neni zavazne ale frekfencne siroke, ako som pisal siaha od spodneho KV pasma na 1.8MHz az po niekolko Ghz. Mozno aj dalej alebo nizsie, to uz nemam ako merat.
Mikrovlnky pocuvam bezne na vzdialenost 1-1.5km.
Problem je elktromagneticka kompatibilita, ktora u Cinskych zariadeni je na velmi nizkej urovni. Bezne chybaju filtre v EC zdrojoch do PC.

Priemysel je osobitna kategoria, ktora pouziva vlastne trafaky.
Na pracoviskach s velkym narazovym prikonom je aj vecsia fluktuacia odchodu EC zdrojov (a nielen zdrojov) na odpocinok, co mam z praxe. Nemusia to byt nutne len f.menice.

Mobil je dalsia kategoria na dlhsiu diskusiu. Imho presne polovicna frekfencia ako pouziva GSM v Europe ma efekt najvyssieho prieniku do oblasti mozgu, pricom je nezaujimavy lokalny ohrev, ale elektromagneticke javy.
Dolezity pracovnici ambasad vedia svoje, ked pouzivaju uz dlhe desatrocia tzv. Vitaset.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny