Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Divna aktivacia win xp prof

Potom mas asi nejake divne instalacne CD :) Skus ine. Ten killdisk mozes preistotu skusit (ci nebolo nieco na prvej stope disku, to formatovanim neodstranis, len killdiskom, staci prve 1% killnut. Mozno na tom predajca nieco experimentoval na tom disku).

Ked to HP bolo predavane s DOSom tak oembios mozno nebude fungovat, ale standardne instalacne CD sa musi na cisty disk instalovat standardne, u WinXP ani BIOS nemoze ovplyvnit instalaciu pokial viem (instalaciu ovplyvnuju len subory na instal.CD). Je mozne ze tam nastavaju chyby (nie je vadny disk ale mozno notebook, nestabilne 5V npajacie napatie (uz som taky NB videl) alebo studenak na IDE konektore apod) a na disk to zapise potom mozno blbosti a potom aj Win robi blbosti. Apod. Skus killdisk a este raz install, preistotu ine CD urcite standardne original od MS (ziadne od Dell alebo co).

Tracert som spustil viackrat ale vsetko ok, tak neviem. Ono to blbne nahodne tak sa to tazko diagnostikuje. Teraz uz zas to ide OK aj poradna :) Asi routery blbli zas chvilu u providera.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny