Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kvalitní tiskárna do 3000,-

Zdravím, potřebuji poradit nějakou kvalitní tiskárnu do 3000,-, který dokáže udělat kvalitní fotky, dobry tisk, popř i nějaké vizitky atd ..
Vubec se v těchto věcech nevyznám, tak bych potřeboval pomoc .. mám doma tiskárnu asi za 500,- ve ktere mi zaschly barvy nevim jestli je to typem, ze jsou ingoustove, nebo neco jine .. nejlepe kdyby byly k tiskarne i barvy .. dekuji vsem za rady.

Předmět Autor Datum
Podivej se na nejake tiskarny od Canonu s delenymi naplnemi - Pixma
Jan Fiala 21.12.2009 04:47
Jan Fiala
Pri súčasných cenách atramentov všeobecne neodporúčam atramentové tlačiarne a hlavne nie vtedy, ak j…
MP4 21.12.2009 11:12
MP4
Pokud potrebuje inkoust i na tisk fotek, pak at na barevnou laserovku zapomene ;-) V te cene nema ba…
Jan Fiala 21.12.2009 11:56
Jan Fiala
pokud se bavíme o ekonomice tisku fotek, pak je třeba říci, že dnes v době e-sběren fotek nemá valný…
touchwood 21.12.2009 13:03
touchwood
Já mám od canonu tiskárnu pixma 4600 a fotky tiskne luxusně. I cena je teď hodně pod 3 tisíce. Je pr…
Koptěch 21.12.2009 13:34
Koptěch
U nas se na tiskarne tisknou fotografie, ovsem formatu minimalne A5, vice pak A4 a delsi (sirka na A… poslední
JR_Ewing 21.12.2009 13:59
JR_Ewing

Pri súčasných cenách atramentov všeobecne neodporúčam atramentové tlačiarne a hlavne nie vtedy, ak je tu cenové obmedzenie. Čím bude lacnejšia tlačiareň, tým bude drahší atrament. Byť tebou tak pohľadám radšej farebnú laserovku. Tu sú síce tonery tiež drahé, ale aspoň podstatne viac vydržia.

P. S.: A atramentovku si špeciálne nekupuj od HP. Inak skrachuješ na atramentoch. A po určitom čase ich prestanú vyrábať, aby ťa donútili kúpiť si novú tlačiareň.

pokud se bavíme o ekonomice tisku fotek, pak je třeba říci, že dnes v době e-sběren fotek nemá valný smysl fotky tisknout doma. Celková cena za formát 9x13 tištěný doma málokdy padne pod cca 10Kč, kdežto ceny fotolabu se pohybují okolo 4Kč. U 100 fotek je ten rozdíl už velmi patrný.

Já mám od canonu tiskárnu pixma 4600 a fotky tiskne luxusně. I cena je teď hodně pod 3 tisíce. Je pravda že tisk většího počtu fotek je neekonomický, ale na domácí tisk fotek, třeba ve větším formátu (umí až A4) mně plně vyhovuje.

U nas se na tiskarne tisknou fotografie, ovsem formatu minimalne A5, vice pak A4 a delsi (sirka na A4, ale format delka az 70cm). To ve fotolabech uz jsou cenove uplne nekde jinde, pripadne vubec. Navic kdyz chci ziskat dve fotografie, fotolab mi k tomu soupne nekolik desitek Kc za dopravu, coz se ponekud nevyplati.

Vzhledem k tomu, ze otec poloprofesionalne foti, budu se v dohledne budoucnosti shanet po tiskarne (sitove, nejlepe s bezdratem), ktera umi A3, je inkoustova a ma co nejvetsi nadrze (samostatne vymenitelne a oddelene od hlav). Cenove samozrejme ne do 3tisic :-D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru