Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Novoroční soutěž

Docela vtipna soutez...

Kdo první tento obrázek slepí vyhrává.
Trochu mi nedaji spat pravidla...

a) slepit = slozit, pak uz mame vyherce, tak proc to dale posilat?
b) slepit <> slozit, pak se mi to bude dost tezko dostavat na ten server...


Tak venujme alespon minutu ticha za predlonskou silnestrovskou soutez vtipu, ktera byla to prave orechove.


Mladý Pepík zrovna dovršil 18 let. Děda za ním příjde a říká:
"Jak budeš slavit? To já, když mi bylo 18, jsem se s kamarádama zvedl a zaletěli jsme do Francie. Tam jsme pili a hýřili celé tři dny a noci. Když jsme odcházeli z restaurace, všichni se nám ukláněli, ani zaplatit nechteli. Potom jsme šli za dámskou společností do růžového domu. Tam jsme strávili další tři dny a tři noci. Při odchodu se nám zase všichni klaněli a také po nás nic nechtěli!"

Pepík se zamyslí a rozhodne se to také vyzkoušet. Vezme své kamarády a vyrazí... Za týden se vrátí domů s hubou jako včelím úlem a podlitinami všude po těle. Děda se ho ptá: "Tak jste si užili?"

"Kdepak užili! Pili a veselili jsme se po tři dni a noci, pak však přišel vrchní a chtěl zaplatit. Samozřejmě jsme neměli peníze, tak nás nahnali do uličky a tam jsme dostali nakladačku... Celí bolaví jsme se odebrali do růžového domu. Tam si užívali, ale jak přišlo na placení, doastali jsme podruhé, div nás nezabili."

"To je divné", říká děda. "A jak jste tam vlastně cestovali?" "No přece s Čedokem." "No tak v tom je asi ten pes zakopaný, my tam jeli s WEHRMACHTEM!!!"

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny