Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem namet na budouci vylepseni poradny - HW info

Zdravim administratory,

budete-li se nekdy nudit a premyslet nad vylepsenim pc.poradny, mel bych pro vas navrh.

Co zalozit HW Knowledge Base? Tato sekce by mela shromazdovat predevsim prakticke zkusenosti s HW, prevazne typu minirecenze, abe se predeslo neustale se opakujicim dotazum ohledne spolehlivosti HW. Deleni by mohlo byt: vyrobce, model, zkusenosti, plusy, minusy, autor poznamek.

Vyse zminene vyzaduje psat dle nejake mustru, takze by informace zverejnovali jen registrovani a schvaleni uzivatele, nebo by se zaslali nekomu z administratoru a ten by je po schvaleni "nastrkal do databaze".

Zaroven take prosim uzivatele o pripadne namety pro blizsi ilustraci zajmu.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
No já bych udělal něco podobného ,ale místo HW bych tam dával články ,na téma jaký antivir,nejlepší…
paGEn 01.01.2010 22:44
paGEn
Furt to má malej háček - kdo to bude psát?
Prasak 01.01.2010 23:21
Prasak
V podstate kdokoliv, kdo dokaze nejak zformulovat obecne prijatelnou myslenku a sesumirovat pro a pr…
gd 01.01.2010 23:53
gd
V podstate kdokoliv, kdo dokaze nejak zformulovat obecne prijatelnou myslenku a sesumirovat pro a pr… poslední
Kráťa 02.01.2010 00:02
Kráťa

No já bych udělal něco podobného ,ale místo HW bych tam dával články ,na téma jaký antivir,nejlepší PC sestava na ten měsíc,výběr notebooku atd. ,aby se tady zbytečně nemusel každý dotaz, řešit 10x denně.Prostě kdyby sem někdo hodil takový dotaz ,tak by mu někdo jenom pod to hodil URL na ten článek a bylo by.

V podstate kdokoliv, kdo dokaze nejak zformulovat obecne prijatelnou myslenku a sesumirovat pro a proti. Zalezelo by pouze na adminovi nebo poverenych osobach, zda-li by informace byla zavedena do KB...

Uprimne receno, obcas se tu chrli jeden dotaz za druhym, obcas tu "chcipl pes". Na tomto webu stravim vice jak polovinu veskereho casu na internetu (jednou budu mit v diagnoze "zavislost na pc.poradna.net" :-D), tak by to mohlo mit i nejaky vystup... ;-)

A propos - jak tu vyhledavate duplicitni dotazy stejneho autora? Automatizovane nebo rucne? Pokud rucne, vsechna cest...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru