Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak zjistit verzi DirectX na instal CD Windows bez nutnosti instalace?

Ök, díky,ale dxver.inf ani dxnt.inf na instalačce nejsou(ani v komprimovanem tvaru dxver.in_, dxnt.in_)- je možný, že se vytvoří až po instalaci a že jsou na CD někde důkladnou microsoftí kompresí zkomprimovány-tedy před instalací nečitelné. Ve verzi DirectX, která je volně ke stažení zjistit verzi DirectX jde normálně, ale v implementované verzi bude asi se zjištěním problém, protože každej sobor DX se tam tváří, jako kterejkoliv jinej soubor dané verze OS.

Instalačku W2000 mám, ale jediný,co jsem na instalačce našel při hledání textu ve všech souborech za použití klíčovýho slova "DirectX"(ostatní klíčový slova jako d3d,dx, 4.07,..taky bez úspěchu) a při zapnutým prohledávání archívů bylo tohle:

\I386\WIN9XUPG\Migdb.inf

[OsFiles]
Microsoft DirectX Diagnostics,, dxdiag.exe , COMPANYNAME("Microsoft Corporation"), PRODUCTVERSION("4.06.00.0318")
Microsoft DirectX Drivers

a to neni ono, protože tohle je verze DirectX 6.0 pro W98 a přímo W2000 se netýká. Na CD by měla být verze 4.07.00.0700, čili DirectX7.0 z února 2000 (datum vydání W2000),ale BILL ji asi solidně zamaskoval.:-)
Nějakej další nápad? Taky si myslím, že to tam někde musí být zapsaný,ale kde ještě?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny