Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak zjistit verzi DirectX na instal CD Windows bez nutnosti instalace?

Hola,
Potřebuju vědět, kde (z ceho) zjistím verzi integrovaného DirectX na install CD Windows 2000( bez i s SP)a XP bez nutnosti jejich instalace,.. když všechny soubory integrovaného DX mají jako verzi uvedeno číslo odvozené od verze OS. Nainstalované to není, takže dxdiag.exe, sonda v registrech apod je v tomhle případě k ničemu.

(třeba integrovaný dxdiag.exe ve W2000 má jako verzi souboru uvedeno 5.0.2134.1, d3dim.dll má verzi souboru 5.0.2180.1) a přitom verze DX má být 4.07.00.0700 čili DirectX 7.0 ze 17.2.2000 - existuje snad nějakej převodní vzorec?

Předpokládám, že je číslo verze DX, tak jak se zobrazi v dxdiag na úvodní obrazovce , zapsaný v nějakým souboru , ale nevím v kterým ( přesněj řečeno jsem na něj zatím nenarazil ) a patrne neumim hledat na netu, protože jsem se k této věci nikde výsledku nedopídil.
Nepotřebuji vědět verzi integrovaného DirectX - to si najdu lehce na netu, potřebuju jen vědět, v kterém souboru ji najdu zapsanou nebo kde a podle čeho se na instalačce dozvím, o jakou verzi DX se tam jedná.

Díky za rady.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny