Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Plynulé přehrání MPEG na PC

No tady je to tak nějak jasný - XP bez ničeho neumí přes direct show Mpeg2 (ten kmplayer může být hybrid - je- možná se registroval v direct show na mpeg2) . Panasonici blbnou s formátem MOD - což je ekvivalent Mpeg-2, ale s určenýma parametrama - nic hroznýho od toho čekat nemáme.

Zkusil bych to standardně. Nainstalovat libovolný codecpack (krom all in 1 - je zastaralý a nevyvíjený). Tyhle packy jedou na ffdshow, takže by stačil i ten - jen mu v nastavení říct aby najel u videí mpeg2. Horší je ta zelená, buď tam hraje roli overlay u přehrávacího filtru (který údajně není a proto oficiálně přehrát nemá), nebu to bude u grafárny - googlovat zelená overlay. Ke grafárně se i přiklání to, že to dělá i ve VLC (nová verze se dá zneužít k directshow, ale standardně to nastavený není).

Tipnu si to na tu grafárnu.

---
Klokan: http://www.videohelp.com/tools/Virtualdub VD už podporuje kdejaký prd (dají se stáhnout i rozšížření- někde jsem je viděl. edit// no na stránce tam jsou - jsem slepej. :-p

EDIT2// uživatelce bych doporučil přehrání v Mplayer, jenže lidi ho nemají rádi pro neintuivnost - jeho parádní nástavbou je SMPlayer - umí to přehrát? Pokud ne, viděl bych to opravdu na ovladače grafárny.

ztučněl jsem to - píšu poslední dobou nepřehledně.

Jinak není problém nahrát v kameře 5 vteřin zdi a mrsknout to třeba na edisk.cz

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny