Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem gmail - nezobrazuji se e-maily v prichozí poste

Dobry den. Prosim o radu. Vysvetleni bude trochu slozite.
V Dorucene poste se mi nezobrazuji nektere emaily. Reknete si jak to vim. Prisel jsem na to tak, ze gmail prirazuje k sobe stejne emailove adresy a to i ty ktere jsou v tele zpravy v jine emailove zprave.
Dam priklad ktery se mi stal.

Z formulare na webu me prisla sprava na email, (nazvu ho 1@2.cz) s emailem, (nazvu ho x@y.cz), komu mam odpovedet.

Odpovedel jsem a tazatel me odpovedel ze sveho emailu t.j. x@y.cz. Tato spava se vsak nezobrazila v dorucene poste a neni tam dosud. Protoze se tazatel nedockal odpovedi ode mne, znovu po ctyrech dnech napsal dotaz ze sveho emailu. Ten prisel.

Gmail seradil k sobe oba emaily, t.j. 1@2.cz + x@y.cz, t.j. jsou na jednom radku a napsal za tyto adresy do zavorky pocet sprav od x@y.cz + 1@2.cz, to znamena ze napsal (3). Protoze se prvni zprava od x@y.cz nezobrazuje, melo by se zobrazovat (2).

Tak jsem si toho i nahodou vsiml. Kdyz jsem si klepl na zobrazeni zpravy, tak je videt posledni zpráva a nahore jsou videt zabalene minule zpravy a je tam i ta (tazatel ji napsal 28.12), ktera se nezobrazuje v dorucene poste. Po rozbaleni jsem si ji 4.1. precetl. Kdybych si toho nevsiml, nevedel bych dosud o teto zprave, protoze bych se k temto emailum jiz nevracel. Kdyby x@y.cz nenapsal tu druhou zpavu tak to same.

Proste neni mezi dorucenymi zpravami ze 28.12.

Take jsem si vsiml, pokud v NASTAVENI - UCTY A IMPORT - ZKOTROLOVAT POSTU NYNI stahnete postu, tak nekdy napise stazena jedna zprava a ta se nikde neobjevi. Melo by se nekde zvetsit cislo o jedna ( v dorucene poste nebo ve spamu )

Mam gmail spatne nastaveny, nebo je to chyba gmailu? Dekuji za radu. Muzu pripadne zaslat obrazovku.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny