Předmět Autor Datum
V tej doske by mala fungovat kazda AGP 8x karta (neni dovod aby nefungovala), takze aj ta tvoja tajn…
MM.. 07.01.2010 18:54
MM..
Ještě může zkusit reset CMOS.
Prasak 07.01.2010 20:20
Prasak
Ano, opravdu jde špatně zasunou. Ale opravdu jsem jí tam měl zasunutou dobře ;) Zkoušel jsem oba výs…
Luko 09.01.2010 20:01
Luko
Ano fungovat tam bude akakolvek AGP8x grafika. grafika nema s tvojimi RAM na doske ani s frekvenciam… poslední
MM.. 09.01.2010 20:05
MM..

V tej doske by mala fungovat kazda AGP 8x karta (neni dovod aby nefungovala), takze aj ta tvoja tajna Asus. Ked ti "nenaskocil BIOS" tak si skusal monitor aj v integrovanej aj v externej grafike, a vo vsetkych vystupoch grafiky? Zastrcil si grafiku poriadne? (AGP je taky srandovny ze "zaskoci" do slotu 2x ptz AGP su 2rady kontaktov pod sebou). Ked poriadnemu zastrceniu vadi zaslepka slotu, tak ju uvolni (skrutky u konektorov).
Zapojil si dodatocne napajanie do grafiky zo zdroja (ak ma na to konektor)? Mas dostatocny zdroj? Grafika moze byt samozrejme aj vadna.
PC sa zapol a nacitaval nieco z HDD? (HDD LED)

Ano, opravdu jde špatně zasunou. Ale opravdu jsem jí tam měl zasunutou dobře ;) Zkoušel jsem oba výstupy. Integrovaný a AGP, nic...nevim jestli HHD pracoval, protože LED na HDD nemam zapojenou, ale mechanika nacitala (mam nastaveny boot z CD) takze by tam mela fungovat jaka koliv krafika bez ohledu na rozdily RAM a frekvence? Na desce mam totiz typ pameti DDR a grafika mela DDR2 a urcite pracuje i na jiny frekvenci, to nevadi?

Ano fungovat tam bude akakolvek AGP8x grafika. grafika nema s tvojimi RAM na doske ani s frekvenciami na doske nic spolocne.

P.S. mozes skusit este s integrovanou grafiku v BIOSe nastavit primary video adapter na AGP (nie IGD), alebo vypnut integrovanu grafiku (IGD) apod. podla toho co mas v BIOSe, a save&exit a az potom vypnut PC (aj z 230V) a strcit novu grafiku.
Ak ma nova grafika 2vystupy tak treba skusit obe. Ked ma druhy vystup iny konektor tak cez dodanu redukciu. Vypisy BIOSu idu u niektorych kariet len z jedneho vystupu.
Moze byt aj ta grafika vadna samozrejme, zistis napr. v inom PC.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru