Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem T-mobile a jeho internet "ZDARMA"

Zdravim,

Vim, ze to tady asi nepatri, ale do herni poradny se mi to davat nechtelo...

Mam momentalne dost velky problem.
Na Vanoce jsem si nadelil u T-Mobile novy mobilni telefon. Vyuzil jsem take jejich vanocni akce, kdy nabizeli na vyzkouseni internet Surf+ na mesic zdarma. Nic me to nestalo, nic jsem nepodepisoval, proste mi jen poslali sms, ze mi poslali sms s tim, ze mi aktivovali internet na mesic zdama.

Zjistil jsem si, ze za mesic muzu "projet" 50MB dat, coz na vyhledavani spoju a nejake akutni veci naprosto staci. Dokonce jsem se ptal, co se stane, kdyz zminenych 50MB projedu...Bylo mi receno, ze se mi akorat zpomali internet, navic ale nebudu platit nic.

Novy mobil jsem si hned nevzal, koupil jsem si ho zhruba za tyden.

Cely nateseny jsem vzal novy mobil a tesil se z nej....az do dnesniho dne, nez mi prisel ucet. Jelikoz mesicne poslu kolem 40sms a volam 20 minut (Tarif mam BAV SE - 100 volnych sms, 50 volnych minut) a internet mam prece zdarma, tak kdo by cekal, ze bude na uctu 1800 kc! Bezne platim kolem 300kc - jsem student ;-)

Na vine je jak jinak internet ZADARMO. U T-Mobile vam ty k*rvy samozrejme nereknou, ze si mate neco nastavit v telefonu. Celou dobu jsem jel na nejakej k*revsky drahy WAP a nevedel o tom. Az ted, kdyz jsem se hrabal v mobilu, tak jsem zjistil, ze misto datoveho toku T-Mobile mam zaskrtnuty WAP.

Jsem jeden z tech, co az ted zjistili, ze je nejaky rozdil mezi internetem a wapem a vubec...o nejakem nastaveni internetu v mobilu jsem se dozvedel az dnes.

Chtel jsem se tedy zeptat, zda se uz nekomu z Vas neco podobneho stalo a zda se clovek s nimi muze uspesne hadat - jestli to ma vubec nejaky vyznam. Operatorovi jsem jeste nevolal, rikal jsem si, ze se nejdriv pripravim.

Dekuji moc za kazdou radu, jsem z toho dost zoufaly, protoze temer 1800 kc je pro me hodne. Hlavne ted v povanocnim obdobi :-(
Omlouvam se za (alespon vyhvezdickovane) vulgarismy, ale lidi uz nevi, jak z cloveka vytahnout prachy!

Mirror001

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny