Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem odstranění části audia

No vzhledem k tomu, ze to bylo na NG, tak tomu verim a vim, ze se da natocit cokoli. Tady nejde o marketing. Armada pouze zverejnila nejake detaily pri zatykani tusim Escobara. Kdo to je snad rikat nemusim. Samozrejme to nejde na dalku a samozrejme musi byt dotycnej tak blbej, ze zvedne telefon a zavola. Neslo o zadny dokument o soukrome firme, ktera zverejnila a propagovala svuj vyrobek, ani tam tusim nerekli jeho jmeno a opravdu neslo o propagaci vyrobku, to by vypadalo trosku jinak. Pravdepodobne tam dokumenty nesledujes a tak nevis o cem mluvim. S programovanim a visualbasicem ti verim. Byl jsem v USA a verim, ze kdyz umis zatlouct 5 hrebiku po sobe jednim kladivem a stihnes to do hodiny, tak tam budes oslavovan jako nejlepsi odbornik na svete na zatloukani hrebiku, ale tohle bylo trosku neco jiny.
Jeste k tomu hlasu, kdyz se ozeres. V podstate je to jedno. Dnes existuji pristroje, ktery se pouzivaji k vyzkumu hlasu a zvuku zvirat a slouzi primarne k detekci a identifikaci hlasu jednotlivych zvirat. Ty pristroje jsou schopny rozlisit jednotlivy zvirata. Nevidim vubec duvod, proc by neco takovy nebylo mozny u lidi a nektery zvirata se taky oziraj. Do zvirat skoro nikdo nic neinvestuje a armada ma prece jen trosku vyssi rozpocet.

Vubec tam neslo o zadny windows sracky nebo linux nebo neco jinyho. Jen sdelili za pouziti jake technologie ho nasli a proc ho nasli, kde udelal chyby. Holy fakta, doprovazenymi originalnim videem pri zatykani a nasledne razii, kterou tam udelali. Proste jde o pristroj, ktery je schopen z hovoru, ktery jsou schopni odposlouchat detekovat hlas v realnym case. Pohybovali se ale tusim nad Rio de J., kdyz to delali, takze to urcite nepujde tak, ze budou sedet doma v kanclu a na dalku neco budou delat.
Ver cemu chces. Ja verim tomu, co jsem videl. Pred par rokama by taky nikdo neveril, ze se muzes podivat do oken pres net treba cloveku v NY a sedet pritom budes treba v Praze. No a dnes je to rozsireny mezi verejnost, tak si asi predstav, jakou technologii maji oni (armada,tajny sluzby), kdyz mezi lidi pusti tohle. Dal se o tom nema smysl bavit, protoze budeme mit kazdy svuj nazor. Nemyslim to nejak blbe, ale tohle neni vec na reseni pres net.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny