Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Zapnutí zvuku druhém monitoru (LCD)

tak tady je výsledek mého snažení. Teď už to vypadá na návštěvu odborníka:

Jedná se o desku Gigabyte P55-UD3, grafiku GTS 250 a zvukovou kartu Creative Sound Blaster Audigy 7.1
-provedl jsem odinstalování ovladačů zvukové karty dedikované
-provedl jsem po restartu vypnutí položky Azalia v BIOS-u desky
-po vypnutí PC jsem odstranil dedikovanou kartu a po spuštění PC odstranil zbytek ovladačů dedikované zvukové karty. Provedl kontrolu podle manuálu základní desky o zapojení kabelu SPDIF z grafické karty do desky-2 pinový konektor.
-namontoval kartu creative Sound 7.1 a bez připojení na net jsem se pokusil nainstalovat poslední ovladače této karty. Instalace skončila neúspěchem-podle strýčka googla byla v podobném případě neschopnost Vist HomePremium 64bit tuto kartu najít. Nějakým způsobem se tam objevila ikonka SB Audigy a to byl jedinej prvek pro ovládání zvuku. Ale zbytečném, protože repráky 2.1 jsou hluché.
-po neúspěchu instalace ovladačů jsem použil dodané CD a něco do PC natáhl. Protože se nic nedělo, podle googla jsem ještě nainstaloval FFDShow..zbytečně.
-v systému Ubuntu však reproduktory hrají a dokonce systém identifikoval zvukový čip karty..nějakej C106..tady se snad i povede propojení s LCD tv..ale to teď nespěchá.
Toto skládám v práci..jediné, co možná tuším jako chybu je vypnutí AZALIE v BIOSu základní desky. Ale pochybuji, že zapnutím AZÁLIE zvukovku Visty najdou. Pokud aktivuji integrovanou grafiku ALC888..repráky hrají dokonce i v monitoru AOC 2434..A teď babo raď..
..snad někoho nerozčílím

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny