Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pinnacle Studio 14

Ahoj,
můj známý si koupil digitální kameru Sony, která má HD rozlišení. Aby mohl natočené video zpracovat, doporučili mu v prodejně Pinnacle studio 14. Naistalovala jsem mu ho do PC, ale chodí to strašně pomalu a když chci načíst video z jeho kamery, hlásí to, že v systému není dostatek grafické paměti k ůprave videa HD a že se mohou zobrazit černá okna.Když video přehrávám, spustí se jen začátek a pak to zamrzne a jde jen zvuk. Jiná videa, např stažená z netu nebo z foťáku se zobrazují normálně, ale hrozně pomalu. Počítač má OS Windows XP Professional a grafickou kartu Intel GZ 946 Expres Chipset Family. Je problém v grafické kartě nebo se dá ještě nějak nastavit Pinnacle Studio? Díky za rady.

Předmět Autor Datum
Pinnacle je určitě náročný software, čím vyšší verze tím náročnější.Nevím jestli by HD video zvládla…
MM_tank 19.01.2010 11:57
MM_tank
Já jsem taky došla k tomuto názoru, ale štve mě, že když to kupuješ, tak ti říkají, že to vlastně ni…
pekule 19.01.2010 12:09
pekule
Demoverzi kamery bude dost obtížné vyzkoušet. :-) Teď už nic pořádného nekoupíš bez nároků na výkon…
Fuente 20.01.2010 00:34
Fuente
To je tak, když se dá na rady "odborníků" v prodejně. Pinnacle studio je zmetek plný chyb, nevysvětl… poslední
Rce 20.01.2010 01:25
Rce

Pinnacle je určitě náročný software, čím vyšší verze tím náročnější.Nevím jestli by HD video zvládla stříhat třeba verze 12, možná by jela o trochu lépe?

Problém je určitě v grafické kartě která není (je integrovaná a stará) a zřejmě bude problém i se zbytkem počítače (málo operační paměti,chce to 2giga či víc a starej procesor(chce to dvoujádro). Nejjednodušší bude video sestříhat na jiném počítači protože na tomto bude zřejmě střih trvat desítky hodin. Pokud by chtěla hd videa stříhat víc bude asi muset počítač vylepšit. Obyčejné (ne hd) video by šlo lépe, chce to vyzkoušet.

To je tak, když se dá na rady "odborníků" v prodejně. Pinnacle studio je zmetek plný chyb, nevysvětlitelného zdechnutí a líný jak veš. Doporučuji Cyberlink Power Director, má obdobné ovládání a funguje i na slabším stroji.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru