Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Leadtek DTV2000H-problem

Dobrý večer, obracím se na vás s prosbou o pomoc, mám tv kartu do pci slotu, Leadtek winfast dtv2000h, donedávna mi chodily 570 a 770 vysílací sítě (čísla jsou frekvence) jde o vysílač buková hora,usti nad labem, a teď zničeho nic jde je 570, ct1,2,24,4 ... a 770 (nova,prima,barrandov apod..) nejdou , kdyz chchi tuto frekvenci pridat do seznamu napise, žádné kanály na frekvenci .. nedávno toto bez problému šlo, zkoušel sem upgrade ovladačů, softwaru , nepomohlo, downgrade ovladačů, software taky ne,reinstalace windows taky ne .. už nevim co mam dělat.. vyzkoušel sem snad všechno, cca před 2 mesici fungovalo vse bez problemu. kdyz pripojim setobox misto tv karty, signal je , stanice 770 funguji .. myslite ze bude spatna karta ? diky moc za odpovedi

Předmět Autor Datum
Nemas nahodou nastavenu blbo krajinu? Niekde v tom software. (ak tam neni CR tak nastav germany - ne… poslední
MM.. 19.01.2010 21:06
MM..

Nemas nahodou nastavenu blbo krajinu? Niekde v tom software. (ak tam neni CR tak nastav germany - nemecko).
Este je mozne ak mas aktivnu antenu (zo zosilom) ze ju nemas z karty napajanu a tym padom zosil nic nezosiluje a slabsi signal nikde.

P.S. vadna karta by skor nechytala nic. Ked sa vie naladit na 570 tak by sa mala vediet aj na 770. Skor si myslim ze je vada v SW. (alebo je ten signal 770 o dost slabsi a karta ma nahovno citlivost, bud standardne alebo kvoli nejakej vade)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru