Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno chyba Operace byla zrušena z důvodů omezení platných pro tento počítač.

Vir by tam být neměl, je tam SAV 10.9

V doméně to je a na správce systému jsem se s důvěrou obrátil. Nic jsem si sám sobě neporadil. :-( A Outlook používám i doma. ;-)

FF funguje, s tím problém není. Problém je v tom, že většina aplikací na intranetu vyžaduje IE a požadavky na ně často chodí jako přímý odkaz v mailu.

Group Policy jsem neměnil, další 4 počítače se stejným nastavením v GP fungují normálně. Jak jsem psal, začalo to po modré smrti kvůli vadné knihovně. Po restartu do nouzáku jsem dal sfc a po něm (a opravě knihovny) to začalo zlobit.

ad P.S.3) Vím, ale co už teď nadělám.

Vypadá to, že nezbude než přeinstalovat OS. Alespoň jsem si vyzkoušel že funguje update z Vista na W7 (zejména, že vyžaduje 16 GB volného místa na disku). Bohužel teď na to není čas, kompletní reinstalace mého počítače zabere den práce. Proto se snažím ve volných chvílích hledat v naději na úspěch řešení. :-(


Ještě se zeptám na váš názor na tuto věc.
Pokud si zazálohuji před reinstalací profil včetně sdílených složek přes nástroj pro migraci, předpokládám, že to tam po jeho obnově zlobit znovu nebude a že to je hlouběji v systému. Je to tak?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny