Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno chyba Operace byla zrušena z důvodů omezení platných pro tento počítač.

Vir by tam být neměl, je tam SAV 10.9
LOL. Sice neviem co myslis tym SAV (google mi nasiel nejaku psychlogicku spolocnost :) ale az najdes sposob ako spolahlivo zistit ci je v PC vir, tak si to daj patentovat a budes milionar lebo to od teba odkupia vsetky antivir spolocnosti :) //edit: netvrdim ze tam vir je, ale neda sa to na 100% vylucit.

Takze firefox sa spusti aj kliknutim na link v outlooku ked je default prehliadac FF? To som chcel vediet aby sa zistilo ze je problem v IE a nie v systeme/asociaciach apod.

Nepamatas si s ktorou .dll si mal problem, a ktore presne .dll si prepisoval? Problem moze byt aj v tom ze si prepisal dll starou verziu z CD, ak mas vo Win novsi servicepack ako bol na CD. (novsia dll je v servicepacku). To by sa dalo riesit az das viac info.

P.S. s tou migraciou profilu - neviem. Ptz keby som vedel ze kde je problem tak to rovno napisem :) Ale sak skus si vytvorit noveho pouzivatela ze ci bude problem aj v nom. Ked hej, tak chyba zrejme neni v profile.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny