Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Heroes IV na Win 7.

Dobrý den, potřebuji radu. Dotaz na herní poradnu jsem již dával , ale nepřišla žádná odezva, tak jsem to zkusil tady. Obšas si rád zahraji starou klasiku Heroes IV. Bohužel s příchodem nových windows 7 mám problém. Hra si při instalaci kontroluje zda vyhovují minimální požadavky.Vše vyhovuje až na paměť ram. V kolonce required je: 128 MB RAM a v kolonce Your System: 2 GB ( Což také neodpovídá, protože mám 3GB ) a přesto se napíše, že paměť nevyhovuje.Hra se i přesto dá nainstalovat. Nicméně se při hraní neuvěřitelně seká. Zkoušel jsem snad už všechny režimy od WIN 95 po Win XP SP3 a pořád to samé. Nevíte, jestli se to dá nějak vyřešit? Předem děkuji.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mě zas ve Win7 nešel Rayman 2, vyřešil jsem to tak, že jsem do VMware 7(!) nainstalovat XPčka a do n… nový
hvězd 24.01.2010 23:35
hvězd
Nevím jestli to ještě hraješ,ale pro všechny dělá to nějakej program mě to dělal samsung kies nebo t… poslední
sdf 30.05.2015 16:25
sdf

Mě zas ve Win7 nešel Rayman 2, vyřešil jsem to tak, že jsem do VMware 7(!) nainstalovat XPčka a do nich Raymana a vše fungovalo. Netuším ovšem, jak moc je Heroes náročná. Přeci jen virtualizace D3D si něco výkonu vezme :)

Jinak VirtualBox od Sunu (OpenSource) umí D3D taky virtualizovat, ale jen DirectX 8 a 9 (starší ne!)

VMware Workstation je sice placený, ale stačí stáhnout trial, v něm vytvořit virtuální stroj a ten potom otevírat/provozovat v VMware Playeru, který je free :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru