Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem vraceni textu z notesu.vista

Cesta neni chybna ale to medzi % je oznacenie cesty na data aplikacii uzivatela, a teda je furt ina zavisi od prihlasovacieho mena, je to tusim v zlozke Dokumenty a nastavenia\tvojemeno\aplikacne data alebo tam niekde. Mozno aj v skrytej zlozke. Takze si budes asi musiet zapnut zobrazovanie skrytych a systemovych suborov (tento pocitac - menu vlastnosti zlozky) a pouzit vyhladavanie suboru na C:\.
Najlepsie ked to budes hladat pomocou total commander (po instalacii si v nastaveniach najdi zobrazovat skryte a systemove subory a zaskrtni). Najdeny subor si mozes pozret v Totalcommanderi pomocou klavesy F3, ci tam este su nejake zbytky tych poznamok (prip. si ich vykopiruj oznacit mysou a Ctrl-C).

P.S> druha moznost ktoru som nasiel na nete je pouzit bod obnovenia systemu, start-programy-prislusenstvo mas niekde nastroj obnovenia, tam si najdi datum pred tym vypnutim a skus obnovit (ak sa nahodou obnovia aj poznamky, tak ale len na tie ktore tam boli v datume ktory obnovujes, novsie tam samozrejme nebudu a budu uz definitivne fuc).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny