Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problémy s firewallem Win 7 HP + Norton

Ahoj vespolek, (doufám, že se někdo neurazí neformálním pozdravem) mám problém s propustností, řekněme s blokováním komunikace PC - příchozí, odchozí. Jsem zelenáčem s Win 7 a ani v Nortonovi se nějak extra neorientuju.. Jde o nový PC, konkrétně notebook HP Pavilion Dv6-1440, takže se zatím spolu pomalinku seznamujem, ale už ztrácím nervy. Občas mi blokne, buď Nortoňácký firewall nebo firewall oken, stránku v net. prohlížeči, tak, že mi napíše chybku se spojením a když dám možnost zjistit a najít problém, ve výsledku ukáže, že toto může blokovat firewall. Takhle se "nabonzuje", ale aby mi dal na výběr, jak to řešit, to né.. I v hraní online mi někdy ukáže jen část serverů, zkoušel jsem už amatérsky ladit "pravidla" připojení, tak, že jsem přidal pro ten program pravidlo, kde mi např. nemohl najít servery. Částečně to problém vyřešilo, ale chci se zeptat, jestli jsem neudělal tak špatně a jestli neexistuje ještě jiné nastavení, které blokuje tyto komunikace. Budu velice rád, za každou dobrou radu, díky.

Předmět Autor Datum
Najprv odinstaluj ten norton (alebo mu aspon vypni firewall, je ti uplne nahovno). Ak budes mat aj p…
MM.. 25.01.2010 16:56
MM..
Hlavne nemej zapnuto vic firewallu. To dela problemy. MM a dalsi sice souhlasit nebudou, ale firewal… poslední
Radek 25.01.2010 17:00
Radek

Najprv odinstaluj ten norton (alebo mu aspon vypni firewall, je ti uplne nahovno). Ak budes mat aj potom furt problemy, tak to neni firewallom (ten vo Win je nastaveny spravne). Treba to potom riesit konretne ze co presne nejde (u hry moze byt ze sa pripajas cez router a neni na nom nastavene forwardovanie portov apod).

P.S. nahodne nezobrazenie web stranky nemoze blokovat firewall. Moze to blokovat dementny norton lebo je dementny, ale nie firewall).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru