Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem instalace w7

zdravim, prave se snazim nainsalovat w7 na starsi laptop. vlozim disk recovery 1, click recover7 a po vyberu jazyka zvolim uplne obnovit sys. do vychoziho nastaveni z vyroby, ale pak mi vyskoci okynko chyba pri formatovani disk 0 partition 1. kdyz zvolim druhou moznost se zachovanim dat tak mi vyskoci okno prosim vlozte spravny image disc a zkuste znova. co delam spatne? ty w7 chci nainstalovat na disk kde mam xp. prosim poradte, dik.

Předmět Autor Datum
K tomu starsiemu notasu bol Windows7? Ak nie, preco pouzivate Recovery CD k tomu notasu?
2laak 26.01.2010 19:28
2laak
Spatne bude asi to, ze to recovery DVD neni urcene pre ten tvoj notebook.
MM.. 26.01.2010 19:38
MM..
toho jsem se obaval. no to neni koupil jsem si novy (oba dva acery) a chtel nainstalovat tu w7 na te…
bafik 26.01.2010 19:53
bafik
Ked si odmyslim ze to co si chcel neni v sulade so zmluvou, a zrejme by ti ani neslo aktivovat (zapl… poslední
MM.. 26.01.2010 20:01
MM..

Ked si odmyslim ze to co si chcel neni v sulade so zmluvou, a zrejme by ti ani neslo aktivovat (zaplatenu mas len jednu licenciu na Windows7), tak recovery zvycajne NENI instalacne CD. Ked si zozenies (resp. kupis licenciu za par tisic) standardne instalacne CD Win7, tak by nainstalovat malo ist (ak je ten notebook vporiadku - bez HW zavady). Ale zasadne to na starsi notebook neodporucam (nemas ovladace takze by to bolo aj tak uplne nahovno).

Notebook + OS povazuj skor ako jeden celok, do auta si tiez nemontujes furt najnovsi motor, jaksi by nepasoval motor zo superbu do skody favorit

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru