Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Reklamace Pomoc !

No ono je to těžký. Já třeba dělám servisního technika u malé firmy. Tenhle týden sem měl případ co sem tipoval na chybu hw v záruce /nenajela windows, když najela tak modré obrazovky náhodně ve vistách/.Vzal sem čistý hdd nainstaloval visty, udělal nějaké testy včetně obligádního memtestu, test stability procesoru, nějaké další... Šlapalo to jak hodinky. Připojil sem hdd zákazníka našel 12virů v 30ti souborech. Protože ale nějak musím vyloučit chybu hdd tak sem to odviroval a pak zkusil v jeho pc.Problém s nenaběhnutím a restarty přestal. Jediný co mám jako důkaz je log z nodu který je vcelku k prdu. Já to jinak otestovat nemůžu protože i hdd je v záruce /navíc často s daty zákazníka na což si velké servisy nehrají nebo jen s tučným příplatkem/.

Zavolal sem mu že to bylo virama a že je to placená oprava (nějakých 300 bez dphkč). Kdyby se škubal tak mu to dám asi odvirované a zadarmo plus k jeho jménu si do svého seznamu co nosím v hlavě napíšu k*kot. Nakonec sme se domluvili že to radši přeinstaluju načisto.

Jinak pár komentářů:
Notebook ti vymění druhý den, vyjímečně maximálně do tří dnů. Po týdnu ti ho nevymění nikdo, vždy jde na rekl.
Co se týká té závady - je jasné že to nemůžeš/nemusíš chtět poznat /můžete ale zkusit obnovit systém/, stejně tak na prodejně to "zfleku" nepoznají čím to je.Pokud tam nemají někoho kdo to zkusí přeinstalovat tak to prostě přeposílají dál na záruční servis a v tomn případě komunikace vázne. To sou fakta.
Jinak víš že za data ti během záruky nikdo neručí ?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny