Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Odesílání dat o kterých nevím?

Existují prográmky, co běží na počítači v pozadí (vůbec o tom nevíš - jen jde počítač nějak pomaleji než když byl nový) a monitorují například co máš za software a který z toho je negální, či jaké mačkáš klávesy, nebo koho máš v adresáři... V momentě, kdy se připojíš k internetu, odeškou kamsi údaje a pokud máš něco nelegálního a přesahuje to celkem hodnotu 5 000 Kč, už je to trestný čin.
Jednoho krásného dne pak stojí v okolí vašeho domu nenápadná dodávka "chees chips" s malou anténkou na střeše, která se občas točí. Není to však dodávka (většinou Ford Tranzit) firmy rozváženící potraviny, ale dodávka APBSP (agentura pro boj s počítačovým pirátstvím). Přes den si počítač pěkně zaměří a připraví si akci.
Ta bývá většinou mezi 3 - 4 hod ráno, když jsou lidé v posteli. Komando tak osmi mánků - helmy, brýle, neprůstřelné vesty, baterky, vysílačky, samopaly adt. poslední má kameru, pak vyrazí dveře, osazenstvo spoutá na zemi umělohmotnými pásky s rukama za zády, nasadí jim na hlavy zaslepené lyžařské brýle, aby neviděli, zabaví výpočetní techniku a CD/DVD co najdou kvůli důkazům a všechno natočí na policejní kameru.
Nejlepší je, když vidíš dodávku (pozor mohou být i za sklenáře), rychle vypnout počítač, aby to nemohli zaměřit. Potřebují k tomu 3x sken okolí 30 vteřin (to je ta anténka na dodávce co se otáčí) a když jim to vypneš na dvacetiosmi vteřinách, jsou v háji.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny