Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký antispyware a firewall k Avastu 5.0 ve WIN 7

1. Někdy mám pocit, že IT rozumí každý (jouda) - není tomu tak. Já se necpu do oprav auta, TV atp. a netvrdím, že si na autě opravím vše sám. Analogicky si dovolím tvrdit, že jsem odborník na IT a ti co nejsou, by do toho neměli blbě kecat (jako např. ten jouda joudalenko "noname"). Nic víc, nic míň.

2. Ta "ikonka pod fotkou" znamená spoustu věcí, hlavně tzv. všeobecný přehled a úplně nejhlavnější věc, které se říká "common sense" (česky zdravý rozum). A nedostane ji hned tak někdo.

3. expert na "AV problematiku" je, promiň, expert o ničem, protože samotná "problematika" je spíše pavěda (a to nemluvím už o nesmyslných "testováních" antivirů) a pokud už se o tom máme bavit, pak bych spíše doporučoval orientovat se na sociální vědy, protože ty pokrývají a popisují postupy, efekty a důsledky sociálního inženýrství (pravé viry, jak původně vznikly, dnes už opravdu neexistují). Navíc dnešní kinder-viry naklikané v nějakém IDE jsou strašně směšné - velké, neefektivní, v podstatě neškodné a odstranitelné jedním kliknutím myši (samozřejmě za předpokladu, že jsou dodrženy základní bezpečnostní zásady). Srovnej si to s viry z dob dávno minulých, které uměly s jen pár kB kódu (ano, pár kB ve srovnání se stovkami kB dnešních kindervirů) například uživateli postupně zašifrovat disk..

P.S.: já nikdy nemažu cizí názory, které se neshodují s mými - s těmi, pokud je uznám za věcné, polemizuji. Když už mažu (musím), pak reklamu, hrubé sprostoty apod.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny