Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem "Vytuhnutí" PC

Dobrý den.
Prosím o radu a pokusím se popsat problém: Po nové čisté instalaci windows : WinXP Home a nainstalování všech potřebných ovladačů (pro zákl. desku, graf. kartu, zvukovku, atd...) PC normálně "běží", bez problémů. Dále fungují běžné programy jako Winamp, Open Office, Net funguje bez problémů, WinFast - pro tel. kartu - TV, také na PC funguje bez problémů. Takže suma sumárum: při spuštění těchto mnou nazvaných "běžných" programů PC jede. Pak se ale objevil problém: Syn si nainstaloval 2 hry - instalace bez problémů, ale při kliknutí na spouštěcí ikonu, PC tzv "vytuhlo".
Dal jsem zkontrolovat RAM, programem Memtest86 v. 3,5 - 2x vše OK. Pak jsem nainstaloval program 3D Mark. Instalace bez problémů, ale při kliknutí na spouštěcí ikonu PC okamžitě vytuhlo. Takže nemám možnost tímto programem zjistit, co by mohlo "vadit".
Po tomhle dlouhém a složitém úvodu prosím o radu, kterým směrem se zaměřit na hledání problému, pokud to jde poradit.
PC: WinXP Home, Procesor: Athlon 64 2010 MHz, Chipset: AMD K8, RAM: 2 x 512 MB DDR 333, zákl deska: K8NF3 VSTA, graf. karta: ATI Radeon 1950 PRO. Antivir: AVAST Home, dále Spyware Terminator a firewall z WinXP je vyplý a je nainstalovaný: PC Tools Firewall Plus v. 6.0.0.88.
Zkoušel jsem spustit 3D Mark, když jsem vypnul Net a tento firewall, ale pořád stejný problém: PC při kliknutí na ikonu 3D Marku vytuhlo.
Děkuji za event. radu, nebo nápovědu, kam směřovat hledání problému.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny