Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Potíže s multifunkčním zař. HP PSC 1215 Al In One

A co hovori status? Ze je tlaciaren ready? (Z HP directoru, si tam spust niekde z menu systemove nastroje, a tam by si mal mat aj status (naplne aj tlaciaren). Aj vpravo dole v systemovej liste by si mal mat ikonku tlaciarne (status), na to poklep.
Ak scanuje ale netlaci, nie je nahodou blbo zalozena farebna kazeta / blba farebna kazeta, refillovana, apod.? Z HP directoru - niekdde v menu najdi tools, skus vytlacit testovaciu stranku, co to zahlasi?

//edit: aha, vidim ze z ineho PC tlaci, tak to je problem niekde vo Win, asi pri tom odmazavani z registrov si odmazal len cast alebo prilis vela a teraz mu nieco v registroch chyba alebo co.

//edit2: ak tie Win len REinstaloval, a nie instaloval nanovo nacisto, tak mal tie Win asi uz posahane predtym, mozno nejakymi virmi alebo odmazal pol windowsu :-D to mozes hladat do vianoc ze co tam je posahane. Cista instalacia je podla mna najrychlejsie riesenie (aj ked to zabere dost casu). Keby mal zalohu syst.particie nemusi riesit taketo problemy. Body obnovenia predpokladam tiez ziadne nema.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny