Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Problem s vytvarenim/zmenou ISO.

Ahoj, potreboval bych poradit se zmenou nebo vytvorenim ISO souboru. Mam vytvorene ISO, ktere pokud se vypali, tak je z nej boot CD. Potreboval bych vedet, jestli je mozne v nejakem programu to ISO "otevrit", smazat z nej nektere soubory a zase ho ulozit. Jde o to, ze je to recovery CD k ntb (a originaly, ktere jsem mel od technika jsem smazal, protoze jsem z tech CD udelal ISO, zabira ot min mista), ktere jsem dostal ke starsimu NTB a na win 7 to nejede. Ted mam soubory, ktery do toho ISO souboru potrebuju vlozit a jine z nej umazat, ale je nutne, aby to stale zustalo bootovaci. Snad to vysvetluju spravne.
Zkusil jsem ISO v Isobusteru rozbalit a soubory, ktery tam nemaji byt jsem smazal, vypalil jsem pak tyto rozbalene soubory na CD, ale neni to bootovaci. Tak jsem zkusil pomoci Ashampoo Burning z tech pripravenych souboru vytvorit ISO, to jsem nasledne vypalil, ale taky to neni bootovaci. Co delam spatne?

Nejsnazsi reseni by asi bylo v nejakem programu to ISO otevrit, umazat z nej to co potrebuju a znovu ho zavrit a pak vypalit na CD, ale zadnej takovej program jsem nenasel. Existuje nejakej nebo da se to vyresit jinak?

Dik.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Třeba UltraISO.
karel 06.02.2010 14:31
karel
Dik, uz jsem ho mezitim objevil nahodou taky a uz to mam i smazane. Ted to jen jeste zkusim vypalit… poslední
Radek 06.02.2010 14:36
Radek

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru