Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ako naistalovat ovladace a software na hp 1522nf

HP vzdy vedeli robit ovladace. Isty cas som odmietal predavat ich tlaciarne, pretoze bolo bezne, ze s dodanymi cd sa tlaciaren proste nainstalovat nedala a musel som ich pracne stahovat z netu. Takisto ich sproste "podporne" programy boli zbytocne velke, zbytocne dlho sa instalovali a casto sposobovali nestabilitu systemu (jedna w2k mi stale padala do modrej smrti vdaka hp programom beziacim na pozadi).
A pozeram, ze histora sa zacina opakovat.
Problem je nasledovny. Mam 1522nf, spustim instalator, vsetko bezi az sa dostaneme do bodu kedy ma pravdepodobne instalovat programy na podporu faxovania, skenovania a pod...a zrazu drb...program nemohl nalezt disk c, co je logicke lebo na danom pc sa ziaden disk c nenachadza. Chyba sa da odignorovat a instalaciu dokoncit, ale nefunguje faxovanie (program sa zdrbe) a myslim, ze ani tlac. Skusal som advanced instalaciu a vybral na zaciatku disk na instalaciu a dostal som sa po rovnaky bod. Drbnuty instalator tvrdohlavo hlada disk C. Samozrejme hotline a support su cvicene opice co mi s takymto problemom nepomozu, tak som to radsej poslal mail, snad to chyti daky clovek zo 2nd line (kto vie ako HP robi support pochopi, ze to je vyssi level a vacsia sanca na uspech;o)). Odpoved vsak moze prist kludne aj o tyzden a tak to skusim tu, mozno to uz niekto riesil a bude vediet ako na to. Napadlo ma instalovat ovladac zvlast rucne a potom pouzit akysi carovny sw balik, ktory ma hp na stranke a nazval ho bombasticky Windows Full Solutions.
Ale ktoreho kretena napadlo spravit ovladac co sa zacne sam drbat na disk C neviem a strielal by som za to.
Som si psomenul...instalaciu vykonavam ako sietovu, ale to asi nebude podstatne.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Taky se mi to jednou povedlo a nakonec jsem to musel přeinstalovat znovu, protože to vadí různým pro… nový
jbo 10.02.2010 11:59
jbo
Premapovat cely disk ide, zvladne to napr partition magic, ale je to dost riskantna operacia (uz sa… poslední
fleg 10.02.2010 13:09
fleg

Taky se mi to jednou povedlo a nakonec jsem to musel přeinstalovat znovu, protože to vadí různým programům. Normálně nejde písmeno systémového disku pod XP změnit (to umí až Visty a vyšší). Je na to nějaký neoficiální postup, ale u mě nefungoval. Jestli nechceš reinstalovat, pak kromě subst by šlo taky zkusit dát do čtečky C: nějakou kartu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru