Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem WMP - Obraz

Zdravím
Nevíte náhodou někdo prosím čím by bylo rozpadani obrazu u filmů?? Nerozpada se to jen ve WMP ale i v ostatních přehravačích jako bsplayer, DVD atd.
Rozpadaní obrazu nemyslím klasicky na kostočky ale u přehrávaní mě přes monitor u Notebooku běhají obdelníčky v kterých jsou malinké pruhy. Sem tam se objevují - někdy více někdy méně ale neni to ve Filmu protože pokažde se objeví jinde. Jakmile Film pauznu zobrazí se po celé velikosti obrazu. Když to pustím tak se srovnají a zase se ukazují jinde mistama - jako by jste se dívali na nějaký starý film. Nevěřím že by to bylo kodeky mam ACE new a hlavně to dělá i u starých filmů u kterých to nedělalo za toho to Kodeku. Neni třeba možné nějaké rušení nebo magnetizace? Fungovalo to 2 roky a ze dne na den se to zobrazuje.Nemáte někdo stím nějakou zkušenost. Děkuji za odpovědi.

Předmět Autor Datum
začni odinstalací všech kodekpacků, jestli aspoň dvd pak v něčem normálně přehraješ. bsplayer patří… poslední
lední brtník 10.02.2010 21:50
lední brtník

začni odinstalací všech kodekpacků, jestli aspoň dvd pak v něčem normálně přehraješ.
bsplayer patří taky na smetiště dějin, ale možná se ti ho podaří pomocí ffdshow donutit aby normálně přehrával co má.

lepší volbou je přejít na normální přehrávače s vlastními kodeky (vlc, kmplayer), nebo menší gom player který si případný chybějící kodek doinstaluje ze spolehlivého zdroje z netu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru