Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Menej výrazné vyriešené témy

Na jednom fore som videl zaujimavo vyriesene prispevky ktore boli oznacene "minusom", boli menej vyrazne.

Pre poradnu navrhujem nieco podobne pre vyriesene temy, tie by sa zobrazovali menej vyrazne ako bezne - napr. inou farbou, sedou, blizsou k pozadiu.

Uz teraz su zvyraznene temy bez odpovede, to funguje a podobne by sa mohli "znevyraznit" vyriesene temy, sprehladnilo by to navigaciu medzi temami.

Předmět Autor Datum
taky z hospody co ? páč já ti nerozumím, ale možmá je chyba na mé straně sem nalitej- páč jinak vím…
MM_tank 13.02.2010 03:05
MM_tank
Ospavedlňujem sa, bol som napity.
MM_tank 13.02.2010 10:54
MM_tank
Podle mě fajfka stačí. Jo, lidi na to kašlou, stejně tak budou kašlat na znevýraznění..
Gazzy 13.02.2010 11:02
Gazzy
Nejak som zabudol na tuto temu. Viem o tej fajke ale aj tak mam tendenciu zacat citat vsetko, mozno… poslední
Dreamer 04.03.2010 18:17
Dreamer

taky z hospody co ? páč já ti nerozumím, ale možmá je chyba na mé straně sem nalitej- páč jinak vím že vyřešená věc má zelenou fajfku a když ji tam někdo nedá tak tü fajkfu nemá. ale tosamé paltí i proto, že by někdo musel ručně ty temata označit.

Nejak som zabudol na tuto temu. Viem o tej fajke ale aj tak mam tendenciu zacat citat vsetko, mozno je na vine moj mozog a mozno je to normalne. Ak by bol nejakym sposobom cely nazov "znevyrazneny" - alebo menej vyrazny, lahsie by to moj mozog preskakoval a myslim ze by to bolo intuitivnejsie aj pre mozgy inych uzivatelov. Videli ste to v niekde v praxi ako to vyzera?

Mam dalsi napad ktory s tym suvisi. Rovnako alebo inak "znevyraznovat" nahlasene temy, tie by mohli mat inu, ale tiez nevyraznu farbu. Temy by sa mohli nahlasovat okrem beznych dovodov aj napr. duplicitne otazky, tie by sa potom mohli zamknut alebo spojit s originalom. Oznacene duplicitne otazky by tiez pomohli uzivatelom pri vyhladavani, ked nieco hladaju, vyskoci 10 tem a ked kliknu na prvu polovicu, su tam len prispevky ze sa to uz velakrat riesilo, prip. je tam odkaz na 5 odkazov na ine temy z ktorych jeden je ten spravny kde je aj odpoveda na otazku. Vyhladavanie by tak bolo menej frustrujuce.

Ak by niekto oznacil temu ako duplicitnu, este by nebola oznacena ako duplicitna, oznacit ju moze niekto omylom, takze by sa mohla stat duplicitnou ak by ju oznacilo X uzivatelov alebo jeden admin/mod.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru