Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pro věčné tuniče systému: Zajímavý aspekt čištění registry 32bit programem v 64bit OS

Jo sleduju co maze, je to jednodussi, nez to mazat rucne. Je ale pravda, ze kdyz si v nem vyberes nektery nastaveni nad default, tak muze i on neco smazat blbe. Mam pocit, ze na starych XP jsem si s tim jednou hral a neco odmazal spatne. Ten wise nasel v registrech(mezitim, co jsem to sem psal, tak dokoncil sken a nenasel to, co tobe, takze si to mozna hleda kde chce co chce) i to, co jsem ani nevedel, ze tam je. Rucne jsem to overoval a fakt to tam je, ale mazat bych si to nedovolil. NIkdy by me nenapadlo, ze se do registru bezne zapisuje instalace z DVD mechaniky atd.

Tune up pouzivam na default, ale registry s nim nemazu (driv jsem je mazal, ale vzdycky to bylo par zaznamu a to nema smysl riskovat za pripadnej problem s obnovovanim ze zalohy). Nedelam ani zadny super akcelerace netu, registru atd. Je tam jen spousta blbosti na jednom miste jak procistit tempy, vypnuti zapnuti hibernace, zmeny ikon do defaultu, a treba zmena kontextovyho menu (jo, jsou na to zvlast malinky programy, ale proc to nemit vse na jednom miste a v jednom programu, je to neco jako ten god mod). Proste to ma podobny veci jako win, ale v jednom miste, pak to ma ale dost blbin, ktery jsem ani nezkousel. Mam ale verzi 2008 nebo 09. Jestli mas cas, tak zkus jeste windows 7 manager. Mam ho ted misto tune up a jde tam nastavit spousta veci. Neco podobnyho jako ten tvuj Regtoy, ale prijde mne jednodussi - takze mozna nic pro tebe. Ja z nej pouzivam par veci a jak jsem rikal, ze na tune up nedam dopustit, tak jsem to spletl a je to tenhle. Tune up ma spustenou sluzbu a to nemam rad, i kdyz se da zastavit, ten win manager nema zadnou takovou vec. Jen je trosku jinak resenej a zamerenej, nez Tune up.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny