Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Modrá obrazovka

Zdravím vás,

Měl jsem problém s PC pořád se mi sám restartovaval tak po nějaké době jsem měl toho dost a pustil jsem do reinstalace systému Windows 7. Všechno probíhalo vpořádku, zformatoval jsem harddisk a začal instalaci ale vyskočila mi modrá obrazovka s chybou a když chci znovu instalovat tak se to oběví ihned jak mi najede instalace.

Je to tato hláška:
A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer.

If this is the first time've seen this Stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps:

check to be sure you have adequate disk space. If a driver is identified in the stop message, disable the driver or check with the manufacturer for driver updates. Try changing video adapters.

Check with your hardware vendor for any BIOS updates. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use safe Mode to remove or disable components, restart your computer, press F8 to select Advanced Startup Options, and then select Safe Mode.

Technical information:

*** STOP: 0x0000008E (0xC0000005, 0x8BE6DDAA5, 0x910990BC, 0x00000000)

Zkoušel jsem co tam je napsané ohledně BIOSU jenom jsem neudělal jednu věc a to je Update BIOSU ten já nemám a nevím jak bych to tam dostal.

Díky za jakoukoliv radu.

Předmět Autor Datum
Mas problem s PC. Napr. blbo nastavena RAM v BIOSe, alebo pretaktovane, apod. Alebo HW zavada (nesti…
MM.. 19.02.2010 21:13
MM..
když chci znovu instalovat tak se to oběví ihned jak mi najede instalace. bootujes vobec z CD? Dos…
MM.. 19.02.2010 21:18
MM..
Jo mam WIN 7 na CD a k tomu oddilu jsem se dostal jednou a víckrát už mě to až k tomu nepustilo. V B… poslední
Dances 19.02.2010 21:35
Dances

Mas problem s PC. Napr. blbo nastavena RAM v BIOSe, alebo pretaktovane, apod. Alebo HW zavada (nestiha zdroj, alebo vadna zakl.doska (kondenzatory), alebo iny komponent problematicky).
Do BIOSu daj najprv load defaults, a nastav spravne napatie RAM, podla stitku. Prip. RAM skusit v BIOSe podtaktovat alebo skusat moduly po jednom.
Konektory od zdroja do zakl.dosky skus parkrat vytiahnut a znovuzastrcit.

P.S. k tomu

Zkoušel jsem co tam je napsané ohledně BIOSU

to si teda urcite neskusal ptz to su microsoft nezmysly z roku asi tak 1995 a uz 10rokov tie nastavenia v BIOSe nie su ptz to asi od r.2000 ked skoncila ISA zbernica nema zmysel. Proste tie MS kraviny ani necitaj. Hlavne sa pozri ci pod tymi cislami neni nahodou napisany aj modul .dll alebo .sys alebo .exe v ktorom ta chyba akoze nastala.

když chci znovu instalovat tak se to oběví ihned jak mi najede instalace.

bootujes vobec z CD? Dostanes sa k volbe vyberu oddielu? Ak nie, tak nebootujes z CD. Nastav si v BIOSe poradie bootovania CDROM na prve miesto, a ked instalator po tebe chce zmacknut lubovolnu klavesu tak ju zmackni. (ked mas USB klavesnicu tak si v BIOSe daj USB kyeboard (legacy) support na Enabled).

Jo mam WIN 7 na CD a k tomu oddilu jsem se dostal jednou a víckrát už mě to až k tomu nepustilo. V BIOSu mam pařadí bootovaní nastavené správně CDROM na prvním místě pak mam myslím HDD, jak řikam začatek instalace mi najde kde si vyberu jazyk atd. ale to je vše pak už naběhne tahle tabulka. Asi to bude problém z nějakým hardwarem

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru