Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Už od začátku mě na celém tomhle kolem humbuku WTC aj. něco smrdělo. Bylo tam (a je) moc otázek, na…
Georgij Gadjukin 07.03.2006 11:24
Georgij Gadjukin
S tými vojnami to je veru pravda. A ešte aj naša sprostá vláda povolila prelet pred pár rokmi a vopc… poslední
msx. 07.03.2006 14:45
msx.

Už od začátku mě na celém tomhle kolem humbuku WTC aj. něco smrdělo. Bylo tam (a je) moc otázek, na které racionální mysl nedokázala odpovědět. Např.: jak se mohlo ne jedno, ale dvě letadla, krátce po sobě dostat do jednoho z nejstřeženějších vzdušných prostorů světa a potažmo trefit relativně malý cíl? Pokud by se jednalo o tech. závadu, tak jaktože dvě stejné závady tak krátce po sobě? Proč po prvním letadle neodstartovala vzdušná hlídka USAF, aby monitorovala situaci? Jak to, že zahynulo tak "málo" obětí. Kdyby byly obě věže WTC plné zaměstnanců (což by ráno i v Americe měly být) a metro pod nimi plné cestujících, počítali by se mrtví v řádech tisíců + hasiči. Jak je možné, že věže spadly tak hezky pod sebe? A o tom pětihranu ani nemluvím... A tak dále, a tak dále.... Dokument to potvrzuje a opírá o svědectví, která sice mohou být zpochybnitelná, nicméně věřím, že jsou věrohodnější než všechno to, co GWB kdy prohlásil (viz např. Katrina).
Prostě Amerika celkem "lacino" získala strategicky výhodné pozice v centru Asie v Uzbekistánu, odkud má nadostřel Afghanistán, Pakistán, Indii a vlastně i Rusko a Čínu (jaderné velmoce). A před celým světem "požehnání" k válčení. Je úplně jedno s kým, důležité je válčit. Vždyť o to GWB šlo vždycky a především. Spotřebovávat zbraně, munici aby se mohly vyrábět a testovat nové a lepší a účinější.

S tými vojnami to je veru pravda. A ešte aj naša sprostá vláda povolila prelet pred pár rokmi a vopchali sme sa im do miesta, kde chrbát stráca svoje poctivé meno (zadok) tým, že sme vstúpoili do NATO. Z mojich známych len jeden človek bol za vstup do NATO, ostatní proti. Refendum? Načo? Ešte by zistili, že tam ísť nechceme.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru