Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problem s VGA a HDMI kabelem

Pri prepojeni cez HDMI nemoze byt ziaden okraj ani nic podobne, ak je, tak mas blbo nastavene rozlisenie, alebo mas zapnuty dualview (stejny obraz na dva monitory) na monitory ktore nemaju rovnaky pomer obrazu (16:9 a 16:10 apod) a to logicky nejde bez okrajov na jednom z nich.
Alebo mas nahovno kabel. Rozmazany obraz byt nemoze ked nastavis spravne rozlisenie panelu (je nutne si pozret v papieroch k TV ze ci je aj zobrazovaci panel tej TV 1920x1080, to nemusi byt, aj ked vstup TV zvlada ale potom to musi preratavat. Mas nastavit nativne rozlisenie panela).
Skontroluj aj obnovovaciu frekvenciu, niektore TV zvladaju max 60Hz apod, vid navod k TV.
Dalsia vec je moze byt nahovno kabel (tenky lacny nekvalitny apod) ale to by sa prejavovalo inac (vypadkami apod), kostrbaty obraz moze mat jediny dovod = blbe rozlisenie.

P.S> k tomu VGA kablu, nabuduce nekupuj lacne cinske totalne smejdy ale kupuj kvalitny DRAHY kabel a nebudes mat problemy. Nemyslim si ze tvoj problem sposobil nejaky chybajuci pin (z VGA konektora sa pouziva max. tak 10 pinov takze chybat ich tam moze kopa) ale problemy ti garantovane sposobi lacny tenky cinsky nahovno kabel. Mohol si aj skusit vybrat z TV antenu, zemna slucka mohla rusit ten analog.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny