Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Věříte na mimozemšťany ?

Mimozemšťany jsme tady na zemi přímo obklopeni. Ovšem nikoliv tak, jak by si většina lidí představovala - jako nějací pidimužíci s anténkami, ale ve formě reinkarnací. Proto na první pohled nejsou od ostatních lidí rozeznatelní. Vtělení mimozemšťané se však vyznačují některými charakteristickými vlastnostmi, podle kterých je můžeme poměrně snadno identifikovat.

1) Nemají smysl pro humor
2) Jsou nadprůměrně inteligentní s vrozenými sklony k matematice. Typickým příkladem jsou programátoři, zejména programátoři, kteří tvoří nástroje na programování.
3) Tito programátoři zpravidla vytvoří produkt, který zdarma (případně za symbolický poplatek) nabízejí na nějaké vlastní webové stránce.
4) Název webové stránky, kde nabízejí své produkty, má svá přesná pravidla. Jméno má 5 znaků a doména je vždy com. Ve jméně domény jsou vždy dva znaky s "nožičkami" dolů (symbolizují momentální setrvání na planetě Zemi) a jeden znak s "nožičkou" vzhůru (ten symbolizuje spojení s mateřským hvězdným systémem - nejčastěji jde o planetu Zetor).
5)V názvu domény je rovněž zakódována poloha domovské planety, bohužel způsobem natolik komplikovaným, že jeho popis na tomto místě není technicky proveditelný.
6) Vtělení mimozemšťané trpí často přeludy, ponejvíce modré barvy. Často je považují za něco skutečného - například obrázek psa.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny