Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zálohování v cobianbackup

Dobrý den, prosím o radu,snad výstižně popíšu situaci.Používám zál.prog. Cobian backup 9 k zálohování složek.Vytvořil jsem první úplnou zálohu a další rozdílové. Úplná záloha v pohodě, první a druhá rozdílová už ne.Při každé rozdílové záloze se mi zkopírují všechny složky i podsložky bez ohledu na změny.Nezměněné složky jsou po zkopírování prázdné, změněné obsahují nové soubory.Když smažu všechny prázdné složky a podsložky v rozdílové záloze(pěkná pakárna) dostanu teprve to, co bych od programu čekal. Díky moooc za pomoc. Ječtě zkusím přírůstkovou zál.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
no to je nepochopení, co od programu chceš. dej si přírůstkovou pro změněné soubory - nahradí se již…
kmochna 10.03.2010 21:17
kmochna
dík za odpověď-zkusil jsem přírůstkovou a proběhla plná (budiž), pak jsem hned spustil druhou přírůs… poslední
zeleň 11.03.2010 00:30
zeleň

no to je nepochopení, co od programu chceš.
dej si přírůstkovou pro změněné soubory - nahradí se již zálohované novýma
rozdlílová udržuje různé verze změn - třeba 20x jeden soubor

jednou za x cyklů proveď úplnou - tím se vše přemaže, jinak, jestli to chápeš, používej přírůstkovou a cca za 5 cyklů úplnou.

dík za odpověď-zkusil jsem přírůstkovou a proběhla plná (budiž), pak jsem hned spustil druhou přírůstkovou beze změny dat a zkopírovalo se všech 17 složek se všemi podsložkami-a opět vše prázdné.Čekal jsem, že se nezkopíruje nic.Asi možnosti programu nechápu. Vrátím se ke staré taktice-jednou týdně plná a třetí nejstarší plnou smazat.Při objemu zálohy 2-3Giga (7zip)se vejdu v pohodě na flešku
měj se a dík

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru