Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Outdoorový fotoaparát

Ovládanie neriešim, to je väčšinou len otázka zvyku, ale pár známym ktorý chceli lacné a relatívne kvalitné jednoduché cvakátka som vždy odporučil niektorý z Canonov a aj sám som bol často prekvapený aké pekné fotky liezli z ich amatérskych rúk. Potom som hľadal niečo pre manželku, naozaj som sa snažil vybrať niečo fakt dobré a padol mi do oka Olympus FE-240. Parametrovo dobrý, odolné kovové telo, vyšiel aj dosť draho, ale čo z toho keď ostrí pomaly ako slimák (ak náhodou zaostrí), preexponuje čo sa dá, proste poriadnu fotku s tým urobiť je sviatok. A to si myslím že trochu fotiť viem.

Je možné že som mal len smolu na konkrétny kus či model, ale mal som ešte v ruke 1 či 2 iné modely kompaktov od Olyho a výsledok tiež nic moc. Takže len osobná skúsenosť, súčasné modely už nepoznám takže je to možno iné, ale ja už to skúšať nebudem :)

Inak môj prvý digi bol Olympus C-4000 a na ten dodnes s nostalgiou spomínam. Ten bol fajn. A desím sa chvíle keď umrie môj Panasonic FZ30, pretože dôstojného nástupcu už asi neuvidím (to už potom asi len zrkadlovku). Ale to už je na inú diskusiu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny