Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problem s odstranenim slozky neustale se znovu zobrazuje

jak odpovědět slušně, a dělat že mi nevadí full printscreen nějakého nadbytečného hnusu na pomalém hnus-serveru.
nevím co máš za verzi windows, ani to z tvého pidizmenšeného obrázku nechcu luštit. pokud jsi chtěl vyřešit problém, mohl jsi třeba v irfanfiew vyříznout podstatnou část, prasečí hnus 1600xhafo bodů odmítám luštit.

jsem si od kamose stahl soubor a dal ho ulozit na plochu do slozky
vynechám tvrzení, že ukládat cokoli na plochu je diagnóza, lidstvo je stejně v pr... a nepřežije nejbližších 50 let, čili ty už to nezachráníš.
podívej se raději do nějakého inteligentnějšího správce úloh, který ukazuje i cestu ke spuštěným procesům, zda nevede i do tvého adresáře na ploše. to by mohl být důvod proč to nejde smazat.
pote jsem document ze slozky zkopiroval na jine misto na disku a chtel jsem dat slozku odstranit z plochy..zaclo mi to psat ze slozku nelze odstranit
nějaký proces (spuštěný vir nebo jen průzkumníkem nacachovaný readme soubor) brání jinému programu k přístupu. buď odemknout přístup unlockerem, nebo zkustit zabít a znovuspustit průzkumník. nebo jít po virech a spyware v paměti.

pote se slozku povedlo smazat jenze pak jsem dal pc do rezimu spanku a po najeti tam slozka byla zas
máme virus. začni zkoumat [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run] a další podobné - viz msconfig.exe, autoruns, starter, hijackthis, combofix, ostatně i regedit funguje.

jedna technická: lidi kteří i mimo sms soustavně používají "z5" jsou jasní - patří na pískoviště, ale cokoli složitějšího jim nepatří do ruky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny