Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem uvazuju o vlastnim webu - co a jak?

Jakpsatweb je ji naprosto k nicemu. Ona chce hotovy RS a k nemu fotogalerii nejlepe hotovou a k tomu nepotrebuje znat nic z jakpsatweb. Nikdy jsem se tam nic neucil a presto jsem bez nejakych vetsich problemu zkusmo udelal nekolik webu (a vsechny funguji) z volne dostupnych RS a to neumim nic z HTML, PHP apod. Neni to potreba, pokud ji staci konkretni RS v zakladu a k nemu nejake rozsirujici pluginy.

Jestli chces nejaky RS, tak se podivej po webu Drupalu, Joomly, Wordpressu apod. Nekdo ti mozna rekne, ze je to s kanonem na vrabce, ale na to nedej a napriklad Drupal je hodne nenarocny na beh na konkretnim hostingu, ale je ze zacatku trosku nepochopitelne delany. Joomla je jednoducha a pokud umis trosku zaklady prace s PC a prectes si par veci na Joomla foru, tak za par hodin mas svuj web bez vetsich problemu na hostingu a kdyz to budes delat po druhe, tak to mas za par minut v zakladu funkcni. Je mnohem lepsi mit web ze systemu, kde je jasne, ze i za rok nebo za 5 se ten system bude vyvijet. Systemy od frikosu, kteri preberou nejaky system, trosku ho poupravi a maji super hyper mega cool system jsou k nicemu. Nemas skoro zadnou podporu na forech, jak je zvykem u tech vetsich, o kterych jsem psal a hlavne kde mas zaruku ze mileho frikose za rok nebo za dva bude jeste bavit system vyvijet a ze ho nezacne bavit treba pestovat travu?

Fotogalerie zdarma jsou k tem vetsim systemum dostupne bud jako doplnky apod. Vzdycky hledej na foru ke konkretnimu systemu Pokud chces fotogalerii zdarma zvlast, tak mezi nejlepsi a nejjednodussi patri Coppermine, Gallery2 a treba Jalbum, ale to je myslim psane v Jave a tak treba pro vyhledavace je to k nicemu, ale to tebe asi trapit nemusi. Jalbum je hodne jednoduchy pro nastaveni a vytvoreni a taky ma potrebny efekty pro dnesni frkulinskou generaci.

Hosting ti staci neco za par kacek, co podporuje tvuj system. Navic se daji najit i hostingy, kde mas redakcni systemy primo predinstalovane a doslova na par kliknuti si ho nainstalujes a za par minut mas hotovy svuj vlastni web a nemusis znat vubec nic. Tohle by pro tebe byla asi nejvhodnejsi varianta, takze hledej hostingy, kde tohle maji uz pro amatery nachystany a nemusis ztracet ani minutu na zadnym foru a uz vubec ne na jakpsatweb,ktery je pro tebe zcela zbytecny. Az si budes chtit upravovat doplnky nebo vytvaret vlastni, tak se tam muzes podivat, ale i pak je lepsi vyuzit konkretni forum, pro konkretni RS. Z hlavy tyto hostingy neznam, ale pokud se rozhodnes pro jakykoli hosting v zahranici, prevazne v USA, tak to tam mas a mas tam takovy veci za ceny o kterych si tady v CR muzes nechat zdat. Problemem je trosku vyssi ping, ale pokud to mas na tvoje fotky ze zahrady nebo dovolene, tak ti to staci. Na jedno kliknuti tam nainstalujes jak redakcni system, tak i fotogalerii. Vetsinou tam maji cca 40-50 techto aplikaci na jeden klik. Pokud ti dela problem AJ a potrebujes rychlejsi web, hledej neco podobne v CR. Trosku podobne zamerene hostingy se daji najit. Spis ti ale asi poradi na webtrhu, tamni frikosi to maji vetsinou v maliku nebo hledej po netu hosting s predinstalovanymi open source aplikacemi, ale snaz se vybrat neco, k cemu najdes nekde i trosku lepsi reference, abys nenarazila na frikose, co si zridil hosting firmu a mysli si, ze z nej bude milionar a bude sam sebe vydavat za cca 10 lidi, kteri v jeho "firme" pracuji a jaksi pak nebude stihat vubec nic a hlavne tomu ani vetsinou nebude rozumet.
No a k tomu vsemu musis mit koupenou domenu. Jak se kupuje a jak nastavuje ti muze poradit bud tvuj hosting nebo registrator domeny.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny