Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem uvazuju o vlastnim webu - co a jak?

hoj :)

uvazuju, ze bych si poridila vlastni domenu a k ni nejaky hosting. zatim je to opravdu ve fazi uvazovani, takze bych si s vasi pomoci chtela ujasnit, jestli na to mam, jestli do toho mam jit a pripadne jaky hosting.

moje predstava je asi takova, ze bych tam mela fotogalerii a nejake ty texty - u tech nejsem rozhodnuta, jakou formou, asi bych dala prednost nejakemu redakcnimu/blogovacimu systemu.

s tvorenim webu zkusenosti nemam, kdysi jsem zkousela web na estrankach; umim maximalne nejake zaklady html a to je asi tak vsechno.. ale videla bych to asi tak, ze dnes si zvladne web vytvorit kazdej trouba, protoze urcite existuje spousta ruznych nastroju, ktere tvorbu webu usnadnuji.

a co se tyce hostingu, v tech se vazne neorientuju :D


takze, kdybyste mi nejak pomohli v tom, se rozhodnout a zorientovat.. uvitam tipy na funkcni a jednoduche nastroje, se kterymi bych mohla neco takoveho udelat.. cili asi fotogalerie, redakcni systemy ci neco podobneho, co myslite, ze by mi mohlo byt uzitecne, s cim jste spokojeni atd.

pak bych ocenila trosku uvedeni do sveta hostingu .. jak velky prostor bych asi potrebovala, co by mel umet, jake jsou hostingy s odpovidajicim pomerem cena/kvalita.. nejsem bohac, nechci neco, kde se plati 1000/mesicne, ale zaroven nechci ani neco za 15 korun mesicne, co 3x denne spadne a nic to neumi :p


no, asi jsem vam toho moc nerekla.. kdyztak se me snazte dalsimi otazkami a odpovedmi dovest k nejakemu rozumnemu rozhodnuti ;)

diky

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny