Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem IP kamerový systém, zhodnocení

Nevidim dovod na kupu externeho zaznamoveho zariadenia, ked mi rovnaku pracu odvedie bezne pc. Ako som povedal jedina nevyhoda je nutnost prace v nizsom rozliseni resp prechod zo 16:9 na 4:3, co moze pri praci sposobovat jemny nekomfort.
Okrem toho si siel s cenou niekam inam, bavime sa o lowende do 30k a tam je jednoznacne najlepsia volba PC + 4slotova karta.
Osobne som zastanca ip kamier, ale v tejto cenovej rezii nic rozumne do beznej prevadzky nezozenie, navyse som robil presne rovnaku prevadzku (3 kamery v hale, jedna vonku na parkovisku) a bezi to tam tak uz asi 4 roky bez problemov (okrem vymeny kamier, kedze majitel firmy si na zaciatku dodal svoje z METRA, lebo sak su lacne nie?.. a tie sa furt dodrbavali).
Edit: Este jednu vec treba Averakom vytknut. Klient pri prehliadani ich web servera potrebuje activeX a maju to spravene tak vyborne, ze mi to fungovalo na kazdom druhom pc. Problem s tym mali IE6,7,8, nehovoriac o fakte, ze ine prehliadace su mimo hru. Vsade, kde to neslo som to musel riesit vnceckom a averaci to do dnesneho dna neopravili. Dovod nefunkcnosti na niektorych pc je doteraz neznamy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny