Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nastavení vibrací u Samsung OmniaPro (B7610)

Už jsem se ptal snad na pěti mobilních forech a nikde nevědí, tak to schválně zkusím tady "doma".

Chtěl bych si u přístroje nastavit vlastní vibrace při došlé SMS. Dělá pouze takové vrr vrr vrr a mě by se líbilo vrrrrr vrrrrrr vrrrrrrrr. Respektive on dělal alespoň to vrr. Zkoušel jsem program Vibro. Ten nedělal vůbec nic (i když při testu ano - nepřepral to samsungovské) a po jeho odinstalování přestal telefon u SMS vibrovat úplně (u jiných věcí vibruje). Asi se tam někde něco smázlo. Nevíte někdo, kde jsou ty vibrace nastaveny (registry či tak něco)?
OS Windows 6.1 prof. Hard reset se mi dělat nechce.
Respektive ono k němu dojde, ale chci až na to přijdu, kvůli tomu, že to po něm zase bude vibrovat jen vrr vrr vrr a jsem tam kde jsem byl před Vibrem. Potřebuji tedy najít, kde se vibrace nastavují. Vždyť i ty programy jako je Vibro to někam zapisují ne? Proč to tedy nezapsat rovnou bez dalších programů, které to asi stejně nějak nechce pustit (něco read only?).
Napadá mě také, jestli s sebou Vibro při odinstalaci nevzalo nějakou *.dll. Nicméně stejně chci vypátrat kde to je, abych si to pak uměl "růčo" nastavit na vrrrrrr vrrrrrr vrrrrrr. Doufám, že to bude někde v registrech, nebo v Documents and Settings.

Předmět Autor Datum
A co tady?
FixExa 22.03.2010 12:27
FixExa
Zkoušel jsem tohle Change ringtone/vibrate/LED flash characteristics If you would like more contr… poslední
Kráťa 23.03.2010 00:22
Kráťa

Zkoušel jsem tohle

Change ringtone/vibrate/LED flash characteristics

If you would like more control over how your device rings/vibrates/flashes its LEDs on events, you can can change the Script values of these events. For example, for an incoming call performing 'activate device, play ringtone, wait 3 seconds, repeat':

HKCU\ControlPanel\Sounds\RingTone0\Script = "apw3r" (REG_SZ string, no quotes)

For performing 'active device, set volume to 33%, play ringtone, set volume to 67%, play ringtone, set volume to 100%, play ringtone (no repeat)':

HKCU\ControlPanel\Sounds\RingTone0\Script = "ac33pc67pc100p" (REG_SZ string, no quotes)

The following are the full codes available to you. Please note that all the codes are executed simultaneously except after a ringtone play / wait code. E.g. 'v1p' will vibrate and play at the same time, while vibrating for 1 second. But 'pv1' will play the ringtone through all the way first, then start vibrating for 1 second.

a = activate device
cN = set volume to N in percentage max volume
fN = flash notification LED for N seconds
p = play ringtone. Note that this will play the ringtone all the way through before continuing with the next code.
r = repeat. Note that this should be the last code in your Script string, if used at all.
vN = vibrate for N seconds
wN = wait for N seconds. Note that the device will wait this long before continuing with the next code.

můj script tam mám av3w3r. Dal jsem av6w3r a poslal si SMS, ale tam asi budu mít něco nemocného, protože nevibruje vůbec. Zkusím to změnit po tom hard resetu. Dík. Jsi jediný kdo našel něco konkrétního.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru