Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zvuková karta HPnc6120

No to uvidis, ked sa zvukovka v knoppixe ozve, tak to neni HW problem a len sa posahalo nieco vo Win tym ze sa vypol natvrdo.

Ze sa neda zvukovka ovladat v BIOSe? To myslis jako? Jake presne nastavenie a co tam je nastavene? Na notebooku sa zvycajne v BIOSe zvukovka neda nastavovat. Skus ale do BIOSu load defaults, len tak preistotu. BIOS sa nemohol poskodit, resp. neni na to dovod je to flash ten obsah sa neposkodi ani skratom ani nicim podobnym, je mozne ze si BIOS nieco detekuje v HW, a zdetekoval ze ma nejaky problem alebo nieco s tou docking station. Alebo to tam bolo nenastavitelne odjakziva len ako informacia. Mozno je nejaky problem s tym dockovanim, vyber to z docking station. Vyber este raz akumulator a nabijacku na 10minut (nech sa resetne EC, ten ma na starosti aj Fn klavesy), a spust to bez docking station (skusit vstavane repro aj sluchatka). Skus mackat Fn+klavesy na hlasitost a aj Fn+klavesu na mute ak nejaka je (vid navod k notebooku) - to je dost dolezite ptz to by sa spravalo potom tak jak popisujes. To rob ale bez sluchatok na hlave, ptz ak to zafunguje tak to moze razom zacat hrat tak nahlas ze ohluchnes :-)

Polozky "not supported" su vsetky ok, je to obycajna stereozvukovka, nepodporuje 5+1, preto tam tie veci su not supported. To co je hlavne (sluchatkovy vystup) je tam Supported.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny