Předmět Autor Datum
no dobre, tak jeste jedna otazka: než jsem přešel na win7, používal jse na filmy powerdvd7, ted jsse…
krakenuss 24.03.2010 21:39
krakenuss
Je ta tvoja verzia powerdvd urcena pre Windows7 ? Neni to jedno. Win7 je v tomto uplne odlisny. Vse…
MM.. 24.03.2010 21:48
MM..
je zajimave ze kdyz tam dam jakoukolik novejsi verzi(trial) tak to mám zase rozmazané. problém je v…
krakenuss 24.03.2010 22:09
krakenuss
ved ti pisem ze potrebujes verziu powerdvd ktora je kompatibilna s W7 (alebo aspon nejaky update/pat… poslední
MM.. 24.03.2010 22:24
MM..

no dobre, tak jeste jedna otazka: než jsem přešel na win7, používal jse na filmy powerdvd7, ted jssem ho nainstaloval po preinstalovani windows a kdyz v nem pustim nejaky film tak jsou zřetelně vidět v obrazu takové maličké čtverečky(jakoby zvětšené pixely), tenkrát byl obraz spíš trochu rozmazaný ale dalo se na to dívat
TED JE TO U VSEHO JAKO BY SE ZVETSILY PIXELY

Je ta tvoja verzia powerdvd urcena pre Windows7 ? Neni to jedno. Win7 je v tomto uplne odlisny.

Vseobecne - teraz to vidis tak ako to v skutocnosti je (fim je v malom rozliseni = malo pixelov, a ked sa to zvacsi tak povodny pixel je po napr. 3nasobom zvacseni velky 3x3 pixely). Prehravace (resp. cely ten video-subsystem vo Win) to vyhladzuju, preto to bolo "rozmazane". Teraz potrebujes povolit toto vyhladzovanie hran aj v tom powerDVD a Win7, nie som si isty myslim ze sa to riesi proste nainstalenim prehravaca urceneho pre Win7 a hotovo :-) Ale mozu to ovplyvnovat a) kodeky nainstalovane v PC, b) nastavenie HW urychlovania v prehravaci, c)ovladace grafiky (installnut aktualne z webu vyrobcu), d) nejake nastavenie Win7 ohladom vyhladzovania hran videa, neviem zhlavy ci take nastavenie je a kde.

ved ti pisem ze potrebujes verziu powerdvd ktora je kompatibilna s W7 (alebo aspon nejaky update/patch pre tu powerdvd7). Alebo si tam daj Win kompatibilne s powerdvd7 :-)

Co si upravoval? V jakom prehravaci nemas zvuk? Nainstaluj si kodeky a budes mat zvuk. Ak chces rozsirenie stereo na 5.1 tak si to nastav v tvojom tajnom prehravaci alebo v samotnych Win u zvukovky (alebo v mixeri alebo kde to je vo Win7), zavisi ale od zvukovky ci to vie.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru